-
Piec konwekcyjno-parowy, elektryczny, bojlerowy 6+1 x GN 2/1 CONVOTHERM, easyTouch 6.20 EB
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność | Brak towaru 0 szt. |
Zostaw telefon |
Piec konwekcyjno-parowy, elektryczny, bojlerowy posiada:
system ACS+ gwarantujący doskonałe nasycenie parą, automatyczne dostosowanie wilgotności w trybie konwekcyjno-parowym oraz szybkie i równomierne przenoszenie ciepła w gorącym powietrzu, czego wynikiem jest idealny, równomierny klimat w komorze pieczenia dla wszystkich produktów, począwszy od warzyw, poprzez mięso i ryby aż do dodatków i wyrobów piekarniczych, z funkcjami dodatkowymi takimi jak:
- Crisp&Tasty (odwilżanie na 5 poziomach)
- BakePro (funkcja pieczenia na 5 poziomach)
- HumidityPro (nawilżanie na 5 poziomach)
- pięć poziomów prędkości wentylatora
system sterowania dotykowego za pomocą 9-cio calowego ekranu z konfigurowalnym interfejsem
w pełni zautomatyzowany system mycia ConvoClean+ z trybami: eko, ekspres i standard, a na życzenie również z indywidualnym dozowaniem
złącze Ethernet/LAN
automatyczne gotowanie za pomocą przycisków szybkiego wyboru Press&Go dzięki któremu wprowadzanie danych takich jak: wielkość, stopień zarumienienia lub temperatura wewnątrz produktu nie jest konieczne
elastyczną funkcję regeneracji z wyborem wstępnym dla a la carte, wózka bankietowego z talerzami lub pojemnikami GN
zintegrowany program easySystem z rozróżnieniem na tryb managera i obsługi jako rozwiązanie dla restauracji sieciowych
399 profili pieczenia a każdy z nich z 20 etapami
pomoc na ekranie ze zorganizowaną tematycznie funkcją wideo
funkcję zarządzania załadunkiem TrayTimer zapewniającą doskonałe wyczucie czasu od pierwszego do ostatniego wsadu
funkcję Cook&Hold, która na koniec procesu obniża automatycznie temperaturę co zapewnia gotowanie i utrzymywanie w cieple w ramach jednego procesu
gotowanie Delta-T/gotowanie niskotemperaturowe umożliwiające najdelikatniejsze gotowanie również podczas nocnego gotowania
złącze USB umieszczone z przodu urządzenia za automatyczną zaślepką IPX 5, która zamyka się samoczynnie po wyjęciu nośnika w celu zapewnienia ochrony przed strugami wody umożliwiające prostą aktualizację, wgrywanie profili gotowania i grafik oraz odczyt danych HACCP.
W urządzeniu zastosowano technologię HygienicCare obejmującą wszystkie istotne elementy, z którymi użytkownik ma kontakt - powierzchnia uchwytu drzwi i rolowany prysznic ręczny są wykonane z innowacyjnego materiału, wzbogaconego jonami srebra co zapewnia stałe działanie antybakteryjne i redukuje przenoszenie bakterii.
Ponadto, za dopłatą dostępne są:
chowane drzwi pozwalające zaoszczędzić miejsce, zapewniające większą swobodę ruchu podczas pracy, ograniczające ryzyko wypadku, redukujące zagrożenie związane z poparzeniem się o gorącą, wewnętrzną szybę w drzwiach urządzenia i umożliwiające instalację dużych pieców konwekcyjno-parowych z wózkiem załadunkowym praktycznie wszędzie, nawet w ograniczonych warunkach przestrzennych.
czujnik Sous Vide możliwość podłączenia na zewnątrz
wbudowana funkcja wędzenia ConvoSmoker
sonda temperaturowa z podłączeniem zewnętrznym.
Oprócz tego, na żądanie dostępne są:
pochłaniacz kondensacyjny (zintegrowana osłona kondensacyjna)
wersja grillowa z osobnym odpływem tłuszczu
wersja więzienna
wersja okrętowa
wersja dla specjalnych napięć
pakiet oprogramowania ConvoConnect do HACCP i zarządzania profilami pieczenia
Pojemność 6+1 x GN 2/1 (12+1 x GN 1/1).
Dane techniczne
DŁUGOŚĆ: 1167 mm
SZEROKOŚĆ: 992 mm
WYSOKOŚĆ: 786 mm
MOC CAŁKOWITA: 19.5 kW
NAPIĘCIE: 400 V
TEMPERATURA MINIMALNA: 30 °C
TEMPERATURA MAKSYMALNA: 250 °C
WAGA: 199 kg
ILOŚĆ PROWADNIC: 7
ROZMIAR GN:
GN 1/1 (530x325 mm)
GN 2/1 (650x530 mm)
MATERIAŁ: stal nierdzewna
ZASILANIE: elektryczne
RODZAJ DRZWI: uchylne
SPOSÓB WYTWARZANIA PARY: bojlerowy
POJEMNIKI W KOMPLECIE: nie
WYŚWIETLACZ: nie
PRYSZNIC: tak
PANEL DOTYKOWY: tak
AUTOMATYCZNE MYCIE: tak
WÓZEK W KOMPLECIE: nie
SONDA TEMPERATUROWA: tak
WZDŁUŻNY UKŁAD PROWADNIC: tak