-
Piec konwekcyjno-parowy, gazowy, injekcyjny 10+1 x GN 1/1 CONVOTHERM, easyDial 10.10 GS
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność | Brak towaru 0 szt. |
Zostaw telefon |
Piec konwekcyjno-parowy, gazowy, injekcyjny posiada:
system ACS+ gwarantujący doskonałe nasycenie parą, automatyczne dostosowanie wilgotności w trybie konwekcyjno-parowym oraz szybkie i równomierne przenoszenie ciepła w gorącym powietrzu, czego wynikiem jest idealny, równomierny klimat w komorze pieczenia dla wszystkich produktów, począwszy od warzyw, poprzez mięso i ryby aż do dodatków i wyrobów piekarniczych, z funkcjami dodatkowymi takimi jak:
- Crisp&Tasty (odwilżanie na 5 poziomach)
- BakePro (funkcja pieczenia na 5 poziomach)
- HumidityPro (nawilżanie na 5 poziomach)
- pięć poziomów prędkości wentylatora
funkcję regenerowania easyDial - regeneracja produktów na najwyższym poziomie jakości
wyświetlacz cyfrowy z centralnym regulatorem obrotowym Convotherm-Dial (C-Dial) umożliwia kontrolę nad wszystkimi procesami w dowolnym momencie
99 profili pieczenia a każdy z nich z 20 etapami
złącze USB zintegrowane z panelem sterowania umożliwiające prostą aktualizację, wgrywanie profili gotowania i grafik oraz odczyt danych HACCP .
W urządzeniu zastosowano technologię HygienicCare obejmującą wszystkie istotne elementy, z którymi użytkownik ma kontakt - powierzchnia uchwytu drzwi, C-Dial i rolowany prysznic ręczny są wykonane z innowacyjnego materiału, wzbogaconego jonami srebra co zapewnia stałe działanie antybakteryjne i redukuje przenoszenie bakterii.
Ponadto, za dopłatą dostępne są:
chowane drzwi pozwalające zaoszczędzić miejsce, zapewniające większą swobodę ruchu podczas pracy, ograniczające ryzyko wypadku, redukujące zagrożenie związane z poparzeniem się o gorącą, wewnętrzną szybę w drzwiach urządzenia i umożliwiające instalację dużych pieców konwekcyjno-parowych z wózkiem załadunkowym praktycznie wszędzie, nawet w ograniczonych warunkach przestrzennych.
czujnik Sous Vide możliwość podłączenia na zewnątrz
w pełni zautomatyzowany system mycia w trybie regularnym ConvoClean na życzenie również z dozowaniem indywidualnym
złącze ethernet/LAN
sonda temperaturowa z podłączeniem zewnętrznym.
Oprócz tego, na żądanie dostępne są:
pochłaniacz kondensacyjny (zintegrowana osłona kondensacyjna)
wersja grillowa z osobnym odpływem tłuszczu
wersja więzienna
wersja dla specjalnych napięć
pakiet oprogramowania ConvoConnect do HACCP i zarządzania profilami pieczenia
stojak półkowy 600x400 mm z 8 półkami w zestawie ułożonymi w odstępie 94 mm
stojak rzeźniczy 600x400 mm z 10 półkami.
Dane techniczne
DŁUGOŚĆ: 922 mm
SZEROKOŚĆ: 792 mm
WYSOKOŚĆ: 1058 mm
MOC CAŁKOWITA: 0.5 kW
NAPIĘCIE: 230 V
TEMPERATURA MINIMALNA: 30 °C
TEMPERATURA MAKSYMALNA: 250 °C
ILOŚĆ PROWADNIC: 11
ROZMIAR GN: GN 1/1 (530x325 mm)
MATERIAŁ: stal nierdzewna
ZASILANIE: gazowe
RODZAJ DRZWI: uchylne
RODZAJ GAZU:
gaz ziemny
propan-butan
SPOSÓB WYTWARZANIA PARY: natryskowy
POJEMNIKI W KOMPLECIE: nie
WYŚWIETLACZ: tak
PRYSZNIC: tak
PANEL DOTYKOWY: nie
AUTOMATYCZNE MYCIE: nie
WÓZEK W KOMPLECIE: nie
SONDA TEMPERATUROWA: tak
WZDŁUŻNY UKŁAD PROWADNIC: tak