Nieważne, dokąd się udamy, czy wolimy spędzać wakacje nad morzem, w górach, czy też bardziej w lasach lub nad jeziorami – w każdym miejscu głodni turyści mogą liczyć na porcję złocistych, chrupiących frytek. Zadbaj o to, aby również Twój lokal gastronomiczny był w stanie sprostać zachciankom klientów, a także ich dzieci! Jest to znakomite rozwiązanie nie tylko dla restauracji położonych w turystycznych miejscowościach, także hotelowe restauracje zdecydowanie na tym skorzystają. Frytkownice gastronomiczne, które oferujemy, są dostępne w różnych rozmiarach – tak, aby zarówno mniejsze jak i większe punkty gastronomiczne mogły bez problemu zmieścić produkt w swojej kuchni. Dostępne modele mogą być zasilane gazem lub prądem elektrycznym jednofazowym i dwufazowym. posiadamy w naszym katalogu również egzemplarze wyposażone w grzałki indukcyjne. Występują proste frytownice nastawne o pojemności 3, 4 , 5, 8 litrów oraz duże frytownice w ciągach linii 650, 700, 900 mm i wolnostojące frytownice ze spustem oleju o pojemności 10, 12, 15, 20 i więcej litrów. Profesjonalne i wydajne frytownice posiadają zbiornik z filtrem na zużyty olej w szace poniżej frytownicy. Dobra frytownica posiada zimną strefę – temperatura oleju w komorze poniżej grzałki jest zdecydowanie niższa od teperatury powyżej grzałki dzięki czemu opadające resztki nie smażą się tak intensywnie i żywotność frytury jest dłuższa. Występują modele jednokomorowe i dwukomorowe.
Masz pytania dotyczące konkretnego modelu, który znajduje się na naszej stronie? Chcesz dowiedzieć się więcej na temat dostępności wybranych produktów? Serdecznie zapraszamy do kontaktu mailowego oraz telefonicznego!
Frytownica elektryczna podwójna 2 x 4 l SNACK II BARTSCHER A162412E
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 10 dni
Frytownica elektryczna podwójna 2 x 8 l SNACK IV BARTSCHER A162812E
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 10 dni
Frytownica elektryczna z kranem spustowym 8 l IMBISS I BARTSCHER A150307
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 10 dni
Frytownica przemysłowa, pomimo swojej nazwy, jest bardzo wszechstronnym elementem wyposażenia profesjonalnej kuchni. Można z jej pomocą ugotować nie tylko smażone dania z ziemniaków, lecz również mnóstwo innych posiłków, takich jak kurczak w chrupiącej panierce, krążki cebulowe czy chociażby paluszki serowe. Dzięki wysokim temperaturom, które są osiągane w rozgrzanym oleju, proces obróbki termicznej zachodzi szybko, a jedzenie zachowuje swoje właściwości. Nie ma lepszego sposobu na szybki i smaczny posiłek, niż skorzystanie z widocznym powyżej urządzeń.
Wysokiej jakości frytkownica gastronomiczna dla Twojej restauracji
Kucharze pracujący w Twojej firmie gastronomicznej szybko zauważą plusy, jakie niesie za sobą posiadanie owego produktu w pomieszczeniu, w którym pracują. Potrawy będą wydawane o wiele sprawniej i zaskarbią przychylność obecnych oraz potencjalnych gości. Sprawdź dostępne powyżej modele i wybierz ten, który najbardziej odpowiada wymaganiom oraz potrzebom Twojej restauracji.