Zarówno w masarniach jak i w lokalach gastronomicznych serwujących potrawy między innymi potrawy mięsne, należy zadbać o to, aby na wyposażeniu był nowoczesny i niezawodny sprzęt. Znacząco przyspiesza on obróbkę składników i co za tym idzie – skraca czas przygotowywania potraw. Oferujemy wydajne maszynki do mięsa (tzw. „wilki do mielenia”), które sprawdzą się w każdej profesjonalnej kuchni. Nasz katalog zawiera produkty wykonane zarówno ze stali nierdzewnej jak i z nowoczesnych tworzyw sztucznych.
Wybrane modele zostały zaprojektowane w taki sposób, aby po skończonej pracy można było je rozłożyć. Dzięki temu można znacznie łatwiej przemyć i wyczyścić poszczególne elementy – anodyzowane wykończenie materiału dodatkowo sprzyja utrzymaniu czystości. Takie rozwiązanie ułatwia ponadto konserwację wilków do mielenia.
Prowadzisz masarnię lub punkt gastronomiczny i nie wiesz, która maszynka najlepiej sprawdzi się w Twoim lokalu? Skontaktuj się z nami, bardzo chętnie doradzimy przy wyborze produktu.