Do specjalnych zadań wymagających precyzyjnej obróbki termicznej, lub takiej, która wymaga olbrzymiej mocy, polecamy taborety grzewcze gazowe oraz elektryczne. Są to przenośne palniki lub płyty, dzięki którym możliwe jest przygotowanie osobnych dań wszędzie, gdzie istnieje dostęp do prądu lub paliwa. To innowacyjne rozwiązanie łączące ze sobą elementy specjalistycznych urządzeń rodem z gastronomicznej kuchni z przenośną innowacyjnością spotykaną na przykład w food truckach.
Taborety grzewcze elektryczne oraz gazowe – do czego ich używać?
Opisywane produkty mają wiele zastosowań – zarówno w profesjonalnej kuchni, jak i w domowych warunkach. Ich niezależna budowa pozwala na odpowiednią kontrolę temperatury (przydatną między innymi podczas robienia sosów), a w przypadku wariantu gazowego możliwość wprowadzenia zmian związanych z mocą palnika, by móc przyrządzać legendarne dania kuchni azjatyckiej. Taboret grzewczy zapewnia nieocenioną pomoc dla każdego kucharze, zarówno amatorskiego hobbysty, jak i doświadczonego mistrza.















