Szykując śniadanie z bufetem lub catering na konferencję lub spotkanie branżowe, należy zadbać o to, aby zaproszeni goście mieli możliwość napicia się zarówno ciepłych i zimnych napojów. Nie sposób precyzyjnie wyliczyć, ile litrów kawy czy herbaty będzie potrzebne podczas danego posiedzenia. Dlatego też wszystkim restauracjom i innym placówkom gastronomicznym pragniemy zaproponować m.in. następujące produkty:
• termosy stołowe, z pompką, klapką, przyciskiem – oferują prosty i niezawodny mechanizm nalewania płynów. Termos stalowy, lakierowany bardzo dobrze trzyma ciepło między innymi dzięki podwójnym ściankom. Nie musisz się już martwić o to, że wrzątek wystygnie w ciągu godziny.
• dyspenser do napojów, do kawy, do sosów – zostały wykonane ze stali nierdzewnej. Czytelny wskaźnik napełnienia informuje użytkownika, kiedy należy uzupełnić zbiornik.
Nasz asortyment zawiera zarówno mniejsze modele o pojemności 2 litrów, które sprawdzą się przy mniejszym obłożeniu hotelu lub restauracji, a także duże 14-litrowe zbiorniki cateringowe. Te przydadzą się z pewnością podczas dużych uroczystości rodzinnych lub ważnych spotkań biznesowych dla wielu osób.















