-
Kocioł warzelny E113L
Symbol:
B-280015
48132.36
48132.36
48132.36
Wysyłka w ciągu | 7 dni |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność | Średnia dostępność 30 szt. |
Zamówienie telefoniczne: 606370181
Zostaw telefon |
W obszarze żywienia zbiorowego, cateringu oraz w dużych kuchniach gastronomicznych elektryczny kocioł warzelny jest idealnym urządzeniem do przyrządzania potraw w dużych ilościach - od zup przez gulasze po takie dodatki jak ziemniaki, makaron czy ryż.
- Właściwości: Automatyczna kontrola poziomu wody w płaszczu pośrednim, Funkcja automatycznego wyłączania w przypadku usterki, Kontrola ciśnienia: armatury lejkowe z zaworem bezpieczeństwa (skalibrowanym na 0,5 bara), Ogrzewanie elektryczne za pośrednictwem zamkniętych oporników "Incoloy 800" wykonanych ze specjalnego stopu, Bateria mieszająca do zimnej i ciepłej wody, W zestawie: sito odpływowe
- Wysokość kotła: 415 mm
- Regulowana wysokość nóżek: Tak
- Moc przyłączeniowa: 16 kW
- Regulacja wysokości do: 900 mm
- Przyłącze urządzenia: 3 NAC
- Średnica kotła: 600 mm
- Dostępność na zamówienie: Kocioł warzelny do ogrzewania parowego
- Regulacja wysokości od: 850 mm
- Materiał kotła: Stal szlachetna
- Regulacja temperatury: 2 stopnie, Termostatycznie
- Sterowanie: Pokrętło
- Napięcie: 400 V
- Kranik spustowy: Tak
- Pojemność użytkowa: 102 l
- Częstotliwość: 50/60 Hz
- Przyłącze wody: Zawór doprowadzający wodę zimną lub ciepłą Ø 10 mm
- Pojemność: 113 l
- Materiał: Stal szlachetna
- Lampka kontrolna: Wł./wył., Nagrzewanie, Poziom napełnienia wodą
- Rodzaj ogrzewania: Pośrednio
- Tryb pracy: Elektr.
- Szerokość: 800 mm
- Głębokość: 900 mm
- Wysokość: 900 mm
- Waga: 143 kg
Pliki do pobrania: