-
Piec do pizzy ST340
Symbol:
B-A201113
1150.05
1150.05
1150.05
Wysyłka w ciągu | 7 dni |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność | Średnia dostępność 30 szt. |
Zamówienie telefoniczne: 606370181
Zostaw telefon |
Idealny dla początkujących piec do produkcji pizzy, podpłomyków, pizzowych bułeczek, a także bagietek w mniejszych ilościach. Dzięki dołączonej do zestawu cegle szamotowej pizza i inne wypieki zyskają ten niepowtarzalny, charakterystyczny dla kamiennego pieca smak, któremu towarzyszyć będzie chrupkość i kruchość.
- Wziernik: Tak
- Napięcie: 230 V
- Timer: Tak
- Moc przyłączeniowa: 1.5 kW
- Szerokość wewnątrz: 342 mm
- Głębokość wewnątrz: 345 mm
- Zakres temperatury do: 250 °C
- Wskaźnik temperatury: nie
- właściwości: Do wyboru możliwość wykorzystania rusztu do pizzy i cegły szamotowej
- Częstotliwość: 50 Hz
- Izolacja: wełna szklana
- Materiał komory: Stal, Ocynkowane
- Zakres temperatury od: 50 °C
- Wysokość wewnątrz: 70 mm
- Oświetlenie wewnętrzne: Nie
- Seria pieców do pizzy: -
- Funkcje piekarnika: Grzałka górna / dolna, Funkcja pieczenia w trybie ciągłym
- Przyłącze urządzenia: Gotowe do podłączenia
- Materiał: Stal szlachetna
- Ilość komór: 1
- Wsad: 1 pizza Ø 33,5 cm
- Grzałka górna / dolna z osobną regulacją: Nie
- Kolor: Srebrny
- Szerokość: 510 mm
- Głębokość: 500 mm
- Wysokość: 270 mm
- Waga: 21.5 kg
Pliki do pobrania: