• Piec do pizzy ST340

Symbol: B-A201113
1150.05
1150.05
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 7 dni
Cena przesyłki 0
Kurier (Pobranie) 0
Odbiór osobisty 0
Kurier 0
Dostępność Średnia dostępność

Zamówienie telefoniczne: 606370181

Zostaw telefon

Idealny dla początkujących piec do produkcji pizzy, podpłomyków, pizzowych bułeczek, a także bagietek w mniejszych ilościach. Dzięki dołączonej do zestawu cegle szamotowej pizza i inne wypieki zyskają ten niepowtarzalny, charakterystyczny dla kamiennego pieca smak, któremu towarzyszyć będzie chrupkość i kruchość.

  • Wziernik: Tak
  • Napięcie: 230 V
  • Timer: Tak
  • Moc przyłączeniowa: 1.5 kW
  • Szerokość wewnątrz: 342 mm
  • Głębokość wewnątrz: 345 mm
  • Zakres temperatury do: 250 °C
  • Wskaźnik temperatury: nie
  • właściwości: Do wyboru możliwość wykorzystania rusztu do pizzy i cegły szamotowej
  • Częstotliwość: 50 Hz
  • Izolacja: wełna szklana
  • Materiał komory: Stal, Ocynkowane
  • Zakres temperatury od: 50 °C
  • Wysokość wewnątrz: 70 mm
  • Oświetlenie wewnętrzne: Nie
  • Seria pieców do pizzy: -
  • Funkcje piekarnika: Grzałka górna / dolna, Funkcja pieczenia w trybie ciągłym
  • Przyłącze urządzenia: Gotowe do podłączenia
  • Materiał: Stal szlachetna
  • Ilość komór: 1
  • Wsad: 1 pizza Ø 33,5 cm
  • Grzałka górna / dolna z osobną regulacją: Nie
  • Kolor: Srebrny
  • Szerokość: 510 mm
  • Głębokość: 500 mm
  • Wysokość: 270 mm
  • Waga: 21.5 kg

Pliki do pobrania:

Karta danych

Rysunek w rozłożeniu na części

Schemat ideowy

Instrukcja obsługi