-
Ruszt do studzenia ciasta, HENDI, o320x(H)20mm
41.82
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 19 |
Dostępność | Mało 20 szt. |
Zamówienie telefoniczne: 606370181
Zostaw telefon |
Ruszt do studzenia ciasta firmy HENDI to specjalnie zaprojektowana ażurowa konstrukcja, dzięki której możesz szybko i bez zbędnego wysiłku wystudzić oraz odparować wypieki. Może być również wykorzystywany do dekorowania, na przykład polewania lukrem czy czekoladą.
Wykonany ze stali nierdzewnej ze zintegrowanymi nóżkami.
Zróżnicowane zastosowanie:
- do studzenia wypieków - zapobiega zatrzymywaniu zbędnej wilgoci w wypieku, zbierającej się w wyniku parowania ciepła,
- do dekorowania wypieków, np. polewania lukrem czy czekoladą,
- jako ruszt grillowy oraz ruszt do brytfanny - ułatwia odprowadzanie tłuszczu z pieczonych mięs,
- jako ochrona blatu stołu, na którym ma być postawione gorące naczynie,
- jako stabilna podstawa pod formy silikonowe.
Grubość prętów - krawędź zewnętrzna: 3 mm.
Grubość prętów - kratka: 1,7 mm.
Średnica: 320mm
Wysokość: 20mm
Głębokość: 1,7mm