-
Syfon do bitej śmietany, iSi, Cream Profi Whip PLUS, pojemność: 0.5l
361.62
Wysyłka w ciągu | 48 godzin |
Cena przesyłki | 19 |
Dostępność | Średnia dostępność 50 szt. |
Zamówienie telefoniczne: 606370181
Zostaw telefon |
Idealne rozwiązanie dla kawiarni, pubów, cukierni, lodziarni, restauracji oraz cateringu. Niezbędne do przygotowywania potraw kuchni molekularnej. Uwydatnia smak przygotowywanych kremów, bitej śmietany, sosów, pianek, musów typu Espumas, zup i innych. Proste w obsłudze oraz niezawodne. Możliwe wcześniejsze przygotowanie bitej śmietany oraz sosów w syfonach i przetrzymywanie ich w chłodni nawet do kilku dni. Rekomendujemy używać nabojów firmy ISI. Głowica wykonana ze stali nierdzewnej. Sposób użycia: wlać 0.5 litra śmietany kremówki (30%), wbić 1 nabój, wstrząsnać syfonem; zaleca się wcześniejsze schłodzenie syfonu i śmietany (do ubicia 1 litra należy użyć 2 naboje). Pasują naboje ISI Professional. Końcówka tulipan w standardzie.
Parametry:
- Pojemność: 0.5 l
- Marka: Isi