-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma Netto
0,00 zł
Suma Brutto
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
- Strefa klienta
-
Koszyk (0)
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma Netto 0,00 złSuma Brutto 0,00 złCena uwzględnia rabaty -
0
twój koszyk
0,00 zł
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma Netto
0,00 zł
Suma Brutto
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
Termometr cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą
Symbol:
H-271254
490.77
490.77
490.77
| Wysyłka w ciągu | 48 godzin | ||||||
| Cena przesyłki |
19
|
||||||
| Dostępność |
Mało
|
| Kod kreskowy | |
| EAN | 8711369271254 |
Zamówienie telefoniczne: 606370181
| Zostaw telefon |
- Opis
- Pomiar temperatury za pomocą podczerwieni lub składanej sondy ze stali nierdzewnej 90 mm.
- Funkcja kontroli HACCP, natychmiastowa sygnalizacja bezpiecznych/niebezpiecznych temperatur za pomocą lampek kontrolnych i podświetlenia ekranu.
- Zakres pomiaru: od -60° do +350°C.
- Stopniowanie: 0,2°C.
- Dokładność przy pomiarze bezdotykowym: -60/65°C ±1°C, 65/350°C ±1,5%.
- Dokładność przy pomiarze sondą: -60/-5°C ±1°C, -5/65°C ±0,5°C, 65/350°C ±1%.
- Stosunek odległości pomiaru do mierzonej powierzchni (D:S) 8:1.
- Automatyczne wyłączanie po 15 sekundach.
- Bateria: 2xAAA (nie są załączone).