-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma Netto
0,00 zł
Suma Brutto
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
- Strefa klienta
-
Koszyk (0)
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma Netto 0,00 złSuma Brutto 0,00 złCena uwzględnia rabaty -
0
twój koszyk
0,00 zł
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma Netto
0,00 zł
Suma Brutto
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
Wilk do mięsa Profi Line 22
Symbol:
H-282007
4569.45
4569.45
4569.45
| Wysyłka w ciągu | 48 godzin | ||||||
| Cena przesyłki |
0
|
||||||
| Dostępność |
Mało
|
| Kod kreskowy | |
| EAN | 8711369282007 |
Zamówienie telefoniczne: 606370181
| Zostaw telefon |
- Opis
- Przeznaczony do małych restauracji, pensjonatów, pizzerii
- Wałek ślimakowy wykonany ze specjalnego stopu aluminium
- Korpus, lej załadowczy i pojemnik na mięso wykonane ze stali nierdzewnej
- Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
- Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
- Sitko o82 mm z otworami o6 mm wykonane ze stali nierdzewnej
- Waga 24 kg
- Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej
- Wydajność chwilowa: 300 kg/h
- Antypoślizgowe nóżki
Wysokość: 510mm
Napięcie: 230V
Długość: 430mm
Szerokość: 250mm